Jdi na obsah Jdi na menu

Bez práce nejsou koláče...

I na howrse si musíme vydělávat peníze, přestože jde jen o práci pomyslnou.
Kde ji najdeme?

Profil >Moje práce

Každá práce vám vynese určitou rezervu. Čím více peněz tím také lépe, ale vše záleží na poskytovali práce a na odsloužených dnech. Čím více máte odsloužených dnů, tím více vám vaše práce vynese Equus.

 

             


Každé JC potřebuje zaměstnance a tak nabízí pracovní nabídky. Celkem si můžete vybrat ze čtyř druhů prací, které budete pomyslně vykonávat.
Jsou jimi stájník, instruktor jízdy, podkovář, sedlář.




Každý ředitel JC, který najímá zaměstnance má napsanou přibližnou mzdu, kterou by jeho zaměstnanec měl dostávat např.: Stájník: Plat za tuto práci je průměrně 79E, je tedy jen na něm kolik nabídne, ale čím více nabídne tím rychleji najde svého zaměstnance, kterého hledá.
Práce se dá sehnat na 3 dny, 5 dní, 1 týden, 2 týdny, 3 týdny a smlouvu může ředitel vždy sám prodloužit, pokud to hráč příjme, je v JC až do skončení smluvní doby.
Stejně tak to platí i o výši platu, který může být spokojeným ředitelem JC zvednut.


Čím více máte odsloužených dnů, tím více máte i možností vybrat si lépe placenou práci.
Stájník - 0 dní na howrse - plat: 60-105E
Instruktor jízdy na koni - alespoň 10 dní na howrse - plat: 75-120E
Podkovář - alespoň 40 dní na howrse - plat: 105-150E
Sedlář - alespoň 120 dní na howrse - plat: 150-240E




Jakmile vám skončí práce a již jste se dny přesunuli na další pracovní možnosti, není nic jednoduššího než si práci změnit. Zde ovšem pro mnohé nastává problém, jak? Často jsou na toto téma dotazy na fóru, proto přikládám obrázek, který ilustruje potřebnou situaci.
Když nemáte zaměstání, objeví se na stránce Moje práce následující situace ukázaná na obrázku. Dále pak následuje ještě seznam prací, které jsou v tom stejném okruhu, ale jelikož jste se posunuli do dalšího (v tomto případě instruktor jízdy na koni), pak není nic těžšího než rozkliknout tlačítko Změnit práci a jste opět na nabídce 4 okruhů práce.




Každý hráč má na své prezentaci pár údajů a mezi nimi i jakou vykonává práci. Proto se dá lehko zjistit jakou práci zrovna váš přítel koná, ale nedozvíte se kolem za ní má výdělek ani v jakém JC pracuje, snad jen pokud vám to sám poví.




Čím více Equus tím asi lepší práce a to nejen v reálném životě. Přeji hodně štěstí při hledání práce, jistě brzo získáte spoustu pracovních zkušeností ;)

Ke konci jsem vám připravila ukázku slova „sladěnost a spolupráce“ takže takový malý bublinový obrázek.



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Happy llama c: - práce

26. 3. 2018 17:50

Jen je škoda, že se práce dávno zrušily. Toužila jsem se stát sedlařem, ale než jsem nasbírala dostatečný počet odsloužených dní, práce zrušili.:l -__-